Inholdsmæssigt anvar er i overenstemmelse med § 10 afsnit 3 MDStV:

Deer Industry New Zealand
PO Box 10702
Wellington 6143
New Zealand
www.deernz.org

Repræsentant i Tyskland:

Neuseeland Hirsch
c/o Gourmet Connection GmbH
Münchener Straße 45
60329 Frankfurt

Kontaktperson:

Susanne Drexler
Telefon: +49 69 25 78 12 8-0
www.gourmet-connection.de

Realisering og programmering:

www.tellit.de

Haftungsausschluss

Juridiske oplysninger og billedkilder:
Alle på denne hjemmeside offentliggjorte indlæg, illustrationer, videos og fotos er ophavsretligt beskyttet. Enver anvendelse, der ikke er autoriseret af ophavsretsloven, kræver forudgående skriftlig tilladelse. Dette gælder især for kopiering, redigering, oversættelse, opbevaring, behandling og gengivelse af indhold i databaser eller andre elektroniske medier og systemer.

Anvendelse af Facebook Social Plugins:
Vores hjemmeside bruger Social Plugins (“plugins”), der leveres af det sociale netværk facebook.com, som drives af Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Disse plugins er kendetegnet med Facebooks logo eller tilføjelsen “Facebook Social Plugin”.


Når du besøger en side på vores hjemmeside, der indeholder en Social Plugin, etablerer din browser en direkte forbindelse til serverne hos Facebook. Indholdet af en sådan plugin overføres direkte til din browser fra Facebook, der integreres ind på hjemmesiden fra browseren.


Ved at integrere disse plugins modtager Facebook oplysninger, at du har haft adgang til den tilsvarende side på vores hjemmeside. Er du logget ind på Facebook, kan Facebook tildele besøget til din Facebook-konto. Hvis du interagerer med disse plugins, for eksempel trykker “Like”-knappen eller skriver en kommentar, bliver de tilsvarende oplysninger direkte sendt fra din browser til Facebook og gemt der.


Formålet og omfanget af dataindsamlingen og den videre behandling og anvendelse af data fra Facebook, og dine rettigheder i denne henseende og indstillingsmuligheder til beskyttelse af dit privatliv, finder du hos Facebooks politik for brug af data.


Hvis du ikke ønsker, Facebook indsamler oplysninger om dig via vores hjemmeside, skal du logge ud på Facebook, inden du besøger vores hjemmeside. 

Eksterne links:
Indholdet af hjemmesider, der er nævnt på www.newzealandhjort.com (eksterne links) bliver ikke kontrolleret af os. Dette ansvar påhviler de pågældende udbydere. Vi tager intet ansvar for rigtigheden, fuldstændighed og aktualitet af oplysninger fra et eksternt link.